YENİ ÜYELERE ÖZEL 10%İNDİRİM PASAHAN10
TÜM ALIŞVERİŞLERİNİZDE ÜCRETSİZ KARGO
YENİ ÜYELERE ÖZEL 10%İNDİRİM PASAHAN10
Manşetli Gömlek Modelleri ve Kombin Önerileri

Manşetli Gömlek Modelleri ve Kombin Önerileri

Her bir detayın önemli olduğu moda dünyasında manşetli gömlekler genel estetik açısından önemlidir. Manşet sadece bir kıyafetin estetiğine yatırım yapmakla kalmaz. Aynı zamanda pratik amaçlara da hizmet eder. Manşetli gömlek modellerini bilmek bilinçli seçimler yapmanıza yardımcı olur. 

Manşetli gömlek modelleri ile zamansız bir moda yaratmanız mümkündür. Bu nedenle gardırobunuzda mutlaka bulunması gereken parçalar arasındadırlar. Peki, manşetli gömlek modelleri nelerdir? Bu gömlek modellerini nasıl kombinleyebilirsiniz? İşte, manşetli gömlek modelleri ile ilgili bilmeniz gereken detaylar. 

Manşetli Gömlek Nedir?

Manşetli gömleklerin kol uç kısımları düğme ile süslenmiştir. Bilekte düğme ya da kol düğmesi takabileceğiniz kumaş katmanı bulunur. Bu manşetler, birkaç santimetre genişliğinde olup gömleğin estetik görünümüne katkı sunar. Manşetler genellikle düğmeli veya fermuarlı olabilir. Dolayısıyla manşetler gömleğin tarzına göre çeşitlilik gösterebilmektedir. 

Manşetli Gömlek Modelleri Nelerdir?

Birçok manşetli gömlek modeli vardır. Bunlardan bazıları şu şekildedir:

Manşetli slim fit gömlek modeli

Manşetli parçalar, her erkeğin zamansız gömlek modası yaratmasına olanak tanır. Bu sebeple her erkeğin gardırobunda manşetli slim fit gömlek bulunur. Manşetli slim fit gömlek modelleri resmi veya gündelik ortamlarda giyilebilir. Bu gömlek modelleri birinci sınıf pamuktan üretilir ve konforu zamansız zarafetle birleştirir. Böylece her durum ve zaman için ideal bir seçimdirler. 

Manşetli non iron gömlek modeli

Non iron gömlek modelleri yoğun zamanlarınızda şık ve kusursuz bir görünüm kazanmanızı sağlar. Manşetli non iron gömlek modelleri ile alışılmışın dışında bir tarz yaratma şansı elde edersiniz. Hem rahatlığı hem profesyonel görünümü hedefleyenler için idealdir. Paşahan manşetli non iron gömlek modelleri kaliteli kumaş yapısı ile öne çıkar. 

Manşetli Gömlek Modelleri ile Kombin Önerileri

Manşetli gömlekler hem şık hem estetik bir görünüm sağlayabilir. İşte, manşetli gömleklerle kombin önerileri.

Klasik pantolon ve deri ayakkabılar

Beyaz, lacivert veya mavi manşetli gömleği nötr renk klasik kesim bir pantolonla kombinleme şansınız var. Üzerine şık bir kemer takabilirsiniz ve deri ayakkabılarla tamamlayarak zarif bir görünüm elde edebilirsiniz. 

Keten şort ve loafer ayakkabı

Yaz aylarında rahat bir stil için manşetli gömleği keten şort ile kombinleyebilirsiniz. Bu kombini loafer tarzı ayakkabılarla tamamlayarak şık ve rahat bir görünüm kazanabilirsiniz. Keten veya denim ceketle de manşetli gömleği kombinleme şansınız vardır. 

Klasik kravat ve ceket

İş ortamında veya özel davetlerde klasik kravat ve ceket ile manşetli gömleği kombinleyebilirsiniz. Bu kombin resmi ve profesyonel bir görünüm için idealdir.

Manşetli Gömlek Seçiminde Nelere Dikkat Etmelisiniz?

Manşetli gömlekler giyim tarzına sofistike bir hava katar fakat doğru bir seçim yapmak gerekmektedir. O halde gelin, manşetli gömlek seçerken dikkat etmeniz gereken noktalara yakından bakalım!

  • Gömlek vücudunuza uygun olmalıdır. Yani gömleğin içerisinde rahat hareket edebilmelisiniz. Sık ya da bol olmamalıdır ve bedeninize ideal bir şekilde oturmalıdır. 
  • Kaliteli bir kumaş gömleğinizi şık ve dayanıklı yapar. Bu nedenle pamuk ve keten kumaşlar tercih etmelisiniz. 
  • Gardırobunuzdaki diğer parçalarla uyumlu olan gömlekleri seçmelisiniz. Örneğin, renk ve desen olarak uyumlu bir gardırop yaratabilirsiniz. Böylece tarzınızla dikkat çekme şansı elde edersiniz. 
  • Manşet seçimi de önemli ve değerlidir. İki düğme veya tek düğme manşetli gömlekler arasından seçim yapabilirsiniz. Seçim yaparken gömleğin işlevselliğine ve  gömleğin tarzınıza uyup uymadığına bakmalısınız. 
  • Ayrıca manşetli gömleklerin yaka kısımları oldukça önemlidir. Yaka kısımları rahatlığınızı ve konforunuzu desteklemelidir. Gömleklerde yaka kısmı çabuk lekelenir. Bunun için kaliteli kumaşlı gömleklere yatırım yapmanız gerektiğini unutmamalısınız. 
  • Her zaman güvenilir markalardan gömlek alışverişi yapmaya özen göstermelisiniz. Güvenilir markaların gömleklerini uzun bir süre kullanma şansı elde edersiniz. Böylece hem zamandan hem maliyetten tasarruf edersiniz.